Mtboliga Hrdlořezy - info před závodem

Trať má 22 kontrol, najedete necelých 9km, převýšení cca 190m. Na startu dostanete oboustrannou A4, první mapa má měřítko 1:7500 a druhá mapa má měřítko 1:4000. Vzhledem ke vzdálenosti poslední kontroly na první mapě a první kontroly na druhé mapě si budete muset pečlivě rozmyslet kudy pojedete – na první mapě není další kontrola vidět a pro změnu na druhé mapě není vidět předchozí kontrola – ale spojnice kontrol vám napoví.
obrazek.png 58.14 KB



Ukázka mapy pro letošní rok – na mapu z loňska jsme přidali vrstevnice, domapovali nějaké zajímavé pasáže navíc a abyste nebyli zmateni, jako podklad jsme použili mapy.cz
obrazek.png 120.32 KB


Na první mapě vám kromě běžných kontrol čeká také povinný postup, který najdete v mapě fialovou čárkou, ale v reálu nebude nijak značen – z naší strany bude namátkově kontrolováno jeho dodržování a koho přistihneme, že jede jinudy, bude přinucen se vrátit na povinnou trasu. Jinak ta fialová cesta vás stejně bude přitahovat – až na vyjímky jde o velmi rychlou cestu k další kontrole, ale hlavně to je trať cross country ve Višňovce, kde se jezdí několikrát za rok Bike Ranch Cup. My tato závody využíváme k tréninku na MTBO.

obrazek.png 481.7 KB

Pro ty, kteří nečtou rozpis, připomínám možnosti parkování – v centru závodu není možné zaparkovat !!! – pro ty, kteří nepřijedou na kole, využíjte parkovací místa v ulicích U Elektry a Nademlejnská.

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.