Poslední informace před startem otvíráku

Aby to dobře dopadlo a abychom neporušili žádné předpisy ani bezpečnostní doporučení, prosíme o maximální součinnost a obecnou ohleduplnost. Všechno je uvedeno v pokynech , ale pár věcí bych zdůraznil ještě jednou:

S SEBOU: opravdu potřebujete vlastní pisátko na zápis písmen do průkazky. Ne, opravdu nebudou žádné na půjčení. Nebudou.

PŘÍJEZD: prosíme, vydrápejte se pěšinou podle mapky v pokynech, nejezděte až na hlavní cestu. Tam budou odjíždět ostatní ze startu na jedničku a možná se budou i někteří vracet ze sběrky do cíle – minimalizujme konfliktní provoz.

V CENTRU: se nezdržujte. Přijedu, hodím peníze do kasičky, vyplním průkazku, napíšu si čas, podle hodin vezmu mapu a odjedu. Mějte nasazenou roušku (kvůli nám, sobě navzájem, předpisům). Držte si dvoumetrový odstup od všech.

NA TRATI: jako obvykle. Pamatujte, že jedete svůj, individuální trénink, žádná sportovní akce se rozhodně nepořádá.

PO DOJEZDU: zapište cílový čas do průkazky, tu vhodťe do určené nádoby a obratem odjeďte. Diskuse nad mapou a pivem provádějte mimo centrum – například občerstvení v minizoo je otevřené. Je to škoda, že nemůžeme mít v lomu buřty a pivo, ale taková už je doba.

DĚTSKÁ TRAŤ bude. Nicméně děti to musí být s to zvládnout samostatně, školka v centru nebude. Pokud v dětském provozu chcete zřídit piknikové, hrací a vyčkávací stanoviště, udělejte to prosím mimo centrum tréninku.

Díky všem za přispění k hladkému průběhu otvírákového tréninku a doufám, že si to všichni užijete!

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.