Pozvánka na Galavečer MTBOligy

Přesně za týden v tomto čase se to stane! Zatleskáme hercům divadla D21 a přesuneme se do malého sálu k dekoraci mistrů ligy. A nejen těch …



Ale pěkně od začátku. První věc, kterou je potřeba UDĚLAT HNED je mrknout, co se vlastně hraje (viz propozice) a zabookovat si sedadla v divadle. Dokonce můžete pozvat i partnera/-ku, kamaráda/-ku či kohokoli jiného, koho byste přes léto na ligu nedostali ani náhodou.

Začátek představení je v 19:30 a budeme rádi, když dorazíte s menším předstihem.

Ještě před představením totiž společně se vstupenkami obdržíte i obálku. Nebojte, nepůjde o úplatek, ale o hlasovací lístky. Stejně jako loni si zvolíme ZÁVOD ROKU. Z 18 hlasovacích lístků můžete dát do obálky až tři = tj máte 3 hlasy při volbě o závod roku. Volební komisi nebudete komplikovat práci, obálku nezalepíte a vhodíte do připravené urny. Pořadatelé závodu s nejvíce hlasy se můžou těšit na sladkou odměnu! 

A nebudou jediní! Sladká tečka za letošním ročníkem ligy už se připravuje také pro NEZMARY, borce a borkyně z předních míst žebříčku a také pro ty z vás, kteří přispěli či přispívají k tomu, že liga funguje a v roce 2018 poskytla zábavu v podobě 28166 oražených kontrol…. Jasně, statistiky taky budou!

Tak naviděnou v úterý 30-10-2018 v Divadle D21!

Martin & Míša & Svoby

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.