Skoro jasno ...

Dvě kola před koncem letošního ročníku se zdá být skoro jasno.

Tak především bude skoro jasno při zítřejším tréninku na Velké Ohradě. A skoro to podle numerických modelů ČHMI vypadá, že přechod mezi zcela jasnou a zcela zataženou oblohou bude přesně uprostřed zítřejší mapy :)  Přihlášky jsou otevřeny do dnešní půlnoci, neváhejte a zítra doražte.

Také se zdá být je skoro jasno ohledně omezení, které se chystá vyhlásit ministr zdravotnictví. Amatérský sport, ani ten venkovní, zrovna 2x podporovaný nebude. A to je další důvod dorazit na zítřejší předposlední ligu.

Skoro jasno je také v žebříčku, minimálně na stupních vítězů v ženské části žebříčku i celkovém pořadí. Tria Markéta, Míša, Iva a Kládin, Martin, Honza mají své víceméně jisté Také Mirka a další v Top 10 už nikdo nepředskočí. Na dalších příček však může a jistě i bude docházet k posunům. Mikrosoubojů je v žebříčku stále dost.

Nejzajímavějším a nejotevřenějším je nyní Junior Trophy žebříček. Zde se díky možnosti zajet si ligovou trať a získat pořádnou porci bodů nabízí velké množství variant. Sofča Stránská na ligu pravděpodobně nepřijede, přenechá tedy příčku nejvyšší někomu dalšímu, ale komu? Jakubovi Kucerovi stačí aby zajel jednou ligovou nebo 2x vyhrál juniorskou a má to doma. Pokud si na ligovou netroufne, budou brát vavříny Ella a Lisa. I zde platí, že pokud si troufnou na ligovou trať (stačí jednou), vítězství se značně přiblíží. Šárka ani Vojta pak už nemají dost odjetých tréninků aby do pořadí nějak zásadně promluvili. Nicméně pokud Jakub nepřijede ani na jeden trénink, má Šárka šanci obsadit bronzovou příčku, když objede oba tréninky a alespoň jednou si střihne ligovou.

Závěrem ještě přidám info, že se můžete přihlašovat na tradiční zavírák – Noční MTBO na Spořilově


Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.