Partnerská Severní MTBOLiga v termínovce

Jezdíte v zimě do Jizerek? Tak proč si k Liberci nezajet i v době kdy sníh pomalu odtává. V severních částech Česka se totiž rozjíždí SEVERNÍ MTBOliga. Nový projekt místních nadšených MTBO bikerů nabídne zcela jistě velmi atraktivní terény a tak by bylo velkou škodou nevěnovat těmto tréninkům patričnou pozornost.

Abychom to všechno měli jednodušší a pěkně přehledně na jednom místě (přeci jen z Prahy do Liberce je to po D10 kousíček) nabídne web Pražské MTBOligy zázemí pro administraci těchto tréninků. Takže máte jistotu, že vám ze Severní MTBOligy nic neuteče, že se můžete v pohodě přihlásit v rámci ligového účtu, uhradit příspěvek na mapu z konta (Platební systém ligy. K čemu to je a jak to funguje?) a pak si v klidu prostudovat postupy na play-map a výsledky včetně mezičasů. Zkrátka tak jak jste zvyklí. A aby byla informace kompletní, tréninky Severní MTBOligy se nezapočítávají do Žebříčkou ani nemají vliv na získání titulu nezmara. 

Naopak pořadatelé Pražské MTBOligy budou určitě rádi, pokud se účastníci ze spřátelených oblastí občas přijedou projet v pražských (a okolí) terénech. A samozřejmě to pro všechny bude snazší mít všechno pěkně na jednom místě.

Derivátor

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.