V Divadle jsme uzavřeli 14. ročník MTBOligy

Král UBU, hlasování, tombola, vyhlášení … to vše jsme si užili na Ligové kulturně-společenské akci v Divadle D21.

Na úvod připomenu již tradiční Docházkovou statistiku, kterou nenajdete nikde na stránkách online, nicméně ji po sezóně vždy generuje Derivátor a nabízí odpovědi na otázky kolik chodí na ligu lidí, kdo to fláká a naopak kdo se do toho pořádně opřel. Perfektní čtení na dlouhé zimní večery :).

Letos bylo součástí vyhlášení také hlasování nejen o tréninku roku. Pro někoho s překvapivými výsledky, tj pojďme se podívat na to jak výsledky hlasování dopadly. 
Odpovídali jste na 4 otázky:
  1. Trénink roku
  2. Změna počítání ženského žebříčku
  3. Výše příspěvku na mapu
  4. Svolání Ligové rady

A jak hlasování dopadlo?
Prestižní titul Trénink roku si letos odnesla dvojice Robert Sedlecký a Petr Zloský za dvojtrénink XL Velbloud, který by určitě získal titul i v kategorii nejhorší počasí 14. ročníku. A samozřejmě také nejdelší s nejvíce kontrolami atd. Gratulujeme a těšíme se na další úlet z Kbelské dílny.

Změna počítání ženského žebříčku byla druhou otázkou. Cílem bylo zjistit zda-li by neměl být ženský žebříček počítán stejné férově jako ligový tj 100-99-98-… bodů podle čistě pořadí žen. Podobný model můžeme vidět na třeba Maudi Cupu kde jsou současně i jiné délky tratí.
Pro někoho možná překvapivá odpověď je: ANO, chceme to počítat samostatně. Přičemž pro změnu počítání žebříčku se vyslovily zejména právě ženy.

Třetí bod hlasování se týkal výše příspěvku na mapu. Zde byla pak volba poměrně vyrovnaná, přičemž mírně převážila odpověď ponechat současný stav. Vzhledem k vyrovnané volbě bude doporučení pořadatelům pro příští rok nastavit příspěvek na mapu 90,- za ligovou trať, 50,- za juniorskou a děti gratis při úhradě z konta.

Poslední otázka ohledně Ligové rady měla jednoznačnou odpověď, že jí nechceme.

Kompletní přehled hlasování s výsledky je ke shlédnutí zde.

Derivátor

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.