Orientační duatlon

Středeční státní svátek nabízí jedinečnou příležitost k orientačnímu duatlonu v Čelákovicích. Otestujte si dopolední sprint (oblastní žebříček) v kombinaci s odpoledním čtvrtým tréninkem MTBOligy. Obě akce poskytnout bezkontaktní ražení AIR+.

Na sprint se přihlašujte tradičně na Orisu ( https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=4965 ), kde naleznete všechny potřebné informace. Aktuálně je přihlášena tisícovka závodníků všech věkových kategorií a první termín přihlášek je do: 28.04.2019 23:59.
Na MTBOligu se přihlásíte zde na stránkách ( https://www.mtboliga.cz/events/2019-4-celakovice ) a čas máte do pondělí 29.04.2019 20:00. 
Od pořadatelů víme, že nás čeká 19 kontrol, vzdušná vzdálenost 11,2 km, reálně cca 15 km s bezkontaktním ražením AIR+ na 20-40 cm (mimochodem bezkontaktně si můžete proběhnout i dopolední sprint). To znamená, že to bude pěkný fičák a cas vítěze vzhledem k rovinatému terénu  odhaduji pod 40 minut. Pojede se na mapě s názvem PŘES TŘI LÁVKY  bez vrstevnic (stejně je to placka) a drátů elektrického vedení (ty by se možná hodily). Cesty sedí (pořadatelé přesto doporučují jezdit optimálními postupy = moudrá rada!) a porosty vzhledem k suchému počasí nemusí zcela odpovídat aktuálnímu stavu. Cíl bude (jako již letos tradičně) kousek od centra, je to bezpečnější a aby jste Kalinům nesprintovali až dovnitř do baráku. Pro nejmenší bude dětská trať na 7 kontrol, délka cca 8km. Počasí má být celý týden dost proměnlivé, předpověď na středu je zatím polojasno a 15°C (tak uvidíme jak předpověď vyjde). Aktuální foto z prostoru:
 

 

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.